Nieuws

Team 1 weer naar de 1e Klasse!

5 mei 2017 11:41

Team 1 weer naar de 1e Klasse!

Sinds de voorjaarscompetitie 2012 is het niet meer voorgekomen, maar team 1 van TTV Olst mag aankomend seizoen weer uitkomen in de 1e klasse. De voorjaarscompetitie is inmiddels afgelopen en dit heeft team 1 in de 2e klasse met vlag en wimpel doorstaan. 22 punten is de uiteindelijke voorsprong op de 2e plek geworden met een fantastisch gemiddeld resultaat van 84%. Dit najaar zal TTV Olst weer uitkomen met 4 teams in de competitie.
( Foto v.l.n.r. Anne de Jong / Javier Buiza / Idse de Jong)


Javier Buiza Clubkampioen 2017

15 februari 2017 08:45

Javier Buiza opnieuw clubkampioen TTV Olst

22 januari 2017


Javier Buiza mag zich opnieuw clubkampioen van de tafeltennisvereniging in Olst (TTV Olst) noemen. Gisteren won hij de eindstrijd verrassend moeiteloos van Idse de Jong.

 

 

 

 Van vroeg in de ochtend tot einde middag    werden  er tientallen wedstrijden gespeeld om te    bepalen  wie het dit jaar zou worden. Na een  aantal jaren  achter elkaar winst voor Javier  Buiza was het  afgelopen jaar Idse de Jong de  kampioen. 

 Ook dit jaar was het een strijd tussen Idse  en  Javier, die uiteindelijk toch moeiteloos gewonnen  werd met 3-0 door Javier. Door een winstpartij  van Anne de Jong tegen Idse de Jong verdiende  Anne de tweede plek en werd Idse uiteindelijk  derde. 

 Ook is Javier terug bij TTV Olst voor het spelen  van de competitie en zorgt hij samen met Anne  en Idse voor een sterk eerste team waarmee  mogelijk in de aankomende competitie hoge ogen  worden gegooid.

 

 

http://www.sallandcentraal.nl/salland-centraal/sport/olst-wijhe-regio/olst-wijhe/olst/javier-buiza-opnieuw-clubkampioen-ttv-olst 


Zeer succesvolle Najaarscomp 2014!

4 december 2014 19:43

Afgelopen competitieronde was zeer succesvol voor de vereniging. Van de 5 teams die deelnemen aan de competitie, wisten 4 teams het kampioenschap binnen te slepen.. Het betreft de teams: Olst 2 Martin Machielsen/Joop lubberdink/Arnold Bes Olst 3 Anne de Jong/Idse de Jong/Thijme Antonides/Rob Korendijk en Jacob de Jong Olst 4 Klaas de Jong/Koos Strang/Jorgen Hattink/Ronnie Veldkamp Olst 5 Rinus Machielsen/Richard Machielsen/Maartens Voois Voor alle heren geldt, van harte met dit kampioenschap en succes volgend jaar!!!


TTV Olst in het nieuw gestoken

24 november 2014 19:29

TTV Olst in het nieuw gestoken

Tafeltennisvereniging Olst is compleet in het nieuw gestoken met nieuwe shirts voor alle leden.
Afgelopen donderdagavond kreeg de voorzitter van TTV Olst de shirts uitgereikt. Lid Uwe van der Beek , die mede-eigenaar is van UwBoeking.com en Uwvakantie.com heeft samen met Appvandezaak.nl (onderdeel van Dyteq.com) de shirts gesponsord. Een mijlpaal voor de vereniging die inmiddels 40 jaar bestaat.

Voorzitter Jorgen Hattink: ‘’Fantastisch dat we na de huidige verwassen shirts met een logo dat niet meer te zien is, deze mooie en professionele shirts mogen ontvangen. Er zijn nog steeds 5 competitieteams die TTV Olst vertegenwoordigen in de regio oost en hiermee kunnen we ons zeker weer laten zien!’’

Een kijkje nemen bij TTV Olst? Dinsdag- en donderdagavond zijn de trainings- en competitieavonden. Iedereen is dan van harte welkom.